EK1 KLASSE A EN B

Vanaf Std. 3.240€ 26Ah batterij

Extended range 3.825€ 40 Ah batterij

(Frais de mise en route / Afleverkosten 125€)

De EK1 is het kleine broertje van de EK3. De twee blikvangers zijn qua uiterlijk en afmetingen grotendeels identiek. De grote verschillen zijn de motor, het batterijvermogen en de beschikbare kleuren.

BROMFIETS MET PRACHTIGE KLEUREN

De twee blikvangers zijn qua uiterlijk en afmetingen grotendeels identiek. De grote verschillen: Terwijl de EK3 een middenmotor heeft, is de EK1 uitgerust met een wielnaafmotor. De maximale vermogen is 2,8 kW, waarmee het in de voertuigcategorie L1e wordt ingedeeld. Dit maakt ook duidelijk waarom de EK1 wordt beschouwd als het kleine broertje van de EK3 (6,2 kW/L3e).

Met de vrolijke kleuren oranje en middenblauw en mat zwart en wit spreekt de bromfiets of motor ook een jonger publiek aan. Highlights van de EK1-uitrusting: rondom led-verlichting, automatische uitschakelvertraging van het licht, cruisecontrol, achteruitversnelling, opbergvak voor helm onder het zadel en ergonomisch design.

EK1 Orange_edited.jpg

MAXIMUM RANGE


VEHICLES WITH DIFFERENT BATTERIES

Om het plezier van het kiezen perfect te maken, worden de EK1 en de EK1 Light elk aangeboden met twee verschillend sterke batterijen, wat het bereik beïnvloedt. In de Standard Range (26 Ah) reikt de EK1 tot 70 km, in de Extended Range (40 Ah) zelfs 120 km. De EK1 Light reikt tot 80 respectievelijk 140 km.

img_8636.jpg

MAXIMUM SNELHEID

EK1 EN ZIJN TWIN, EK1 Light1
De EK1 heeft een tweeling - de EK1 Light. Het verschil zit hem alleen in de maximale snelheid. Tijdens de EK1 tot max. 45 km/u wordt gesmoord, de max. snelheid bij de EK1 Light tot max. 25 km/u wordt nog meer naar beneden geschroefd. Dit betekent dat deze slimme alledaagse metgezel beschikbaar is voor elke doelgroep!

img_8738.jpg

GROTE CAPACITEIT
KOFFERBAK

In het grote opbergvak onder het zitje kun je je dagelijkse benodigdheden, zoals helmen en rugzakken, gemakkelijk kwijt. Dat lost uw problemen op tijdens uw dagelijkse ritten.

vacuum banden.png

VACUMBANDEN,
GEEN STORINGEN MEER

De vacuümbanden die op de EK1 zijn gemonteerd, hebben een uitstekende grip op het wegdek. Ze zijn storingsbestendig, slijtvast en hebben een langere levensduur dan gewone banden. Een perfecte combinatie van veiligheid en comfort.
De zeer sterke lichtmetalen wielnaven zijn gemaakt van een aluminiumlegering. Ze geven de voor- en achterwielen een uitstekende stabiliteit en veerkracht, maar zijn toch relatief licht van gewicht.

COCKPIT


A COMPLETE  OVERVIEW THANKS TO A MODERN COCKPIT

Het LCD-scherm toont alle soorten rij-informatie, rijgegevens zijn op elk moment beschikbaar. De displaykleuren zijn groen, blauw of geel en zijn afhankelijk van de snelheid waarmee u rijdt. Dit is de perfecte combinatie van mode en technologie.

speedometer.jpg
achteruit.png

ACHTERUITVERMOGEN
EEN KNOP VOOR ACHTERUIT

De R-toets kan u gemakkelijk helpen het voertuig te verplaatsen met de elektrische achteruit.

Specificaties
Snelheid:
25 / 45 kmu
Max. Koppel:
145 Nm
Max. Vermogen:
2.8 kW
Motor:
Naaf motor
Grond speling:
125 mm
Maximaal toegelaten gewicht:
281 kg
Gewicht:
92 kg
Achterwiel:
110/70-13
Voorwiel:
100/80-14
Wielbasis:
1320 mm
Zit hoogte:
780 mm
Hoogte:
1130 mm
Breedte:
690 mm
Lengte:
1900 mm
IMG_8616.jpg
battery1_edited.png
Accessoires

Volgende accessoires zijn mogelijk, andere type batterij 26Ah of 40Ah, of te combineren, windscherm, gsm houder en bagagedrager, allen perfect afgestemd op uw EK.

Les accessoires suivants sont possibles, autre type de batterie 26Ah ou 40Ah, ou combinables, pare brise, support de téléphone portable et porte bagage, le tout parfaitement adapté à votre EK.

Windschild-zu-EK1-u-EK3-1-600x400.jpg
img_8619 (Klein).jpg
Gallery