EK3  - 95 KM/U

Vanaf 5.240€

(Frais de mise en route / Afleverkosten 125€)

COMFORT EN DESIGN ONTMOETEN ELKAAR HIGH-TECH EN VEILIGHEID

Modern design, zachte contouren, schitterende kleuren – mode en luxe gecombineerd in één. Jong of oud, man of vrouw: de EK3 spreekt iedereen aan! Of u nu kiest voor de standaard uitvoering of de luxe uitvoering.
Beide varianten hebben dezelfde basisconstructie en verschillen alleen visueel qua uitrustingsspecificaties. De luxe uitvoering is uitgevoerd in een metallic afwerking en is voorzien van een bruin lederen zitting.

De EK3 is ontworpen voor dagelijks gebruik en kan zelfs grotere afstanden snel, elegant en voordelig afleggen. Deze e-scooter is ruim. Hij kenmerkt zich door een ergonomische, doordachte en comfortabele zithouding.

De EK3 is ontwikkeld volgens de laatste veiligheidsnormen en is uitgerust met tal van hightech systemen. Een CBS-remsysteem, LED-verlichting, een lichtuitschakelvertraging, keyless go, een touch-start display, cruise control, achteruitversnelling, een anti-diefstal alarmsysteem en pechbestendige banden: dit is allemaal standaard bij deze onderhoudsarme fiets, die opvalt door zijn minimale gebruikskosten!

EK3 White.jpg
DSC00857.jpg

LED-DAGRIJVERLICHTING VOOR VERBETERDE VEILIGHEID

De automatische dagrijverlichting DRL brandt met een intensief wit LED-licht. Dit verbeterde verlichtingssysteem verhoogt de veiligheid – vooral op regenachtige en mistige dagen. Een automatische uitschakelvertraging bij het uitschakelen van de verlichting verlicht de weg naar de garage of voordeur voordat u afstapt.
De koplampen zijn voorzien van drie ledlampen. Hun helderder en witter licht stelt u in staat letterlijk door de duisternis te snijden, waardoor ze veel beter zijn dan standaard gloeilampen. In vergelijking met het gele licht dat door conventionele halogeenlampen wordt geproduceerd, is de kleur van deze LED-lampen ook een zeer goede benadering van natuurlijk daglicht. Ze geven de berijder een realistischer beeld van de wegsituatie.

EN BATTERIJ MET ZIJN EIGEN MANAGER


Om het plezier van het kiezen perfect te maken, worden de EK3 worden uitgerust met 1 of 2 batterijen 1 keer 40 Ah of 2 keer 40 Ah , wat het bereik beïnvloedt. In de Standard Range (40 Ah) reikt de EK3 tot 100 km, in de Extended Range (80 Ah) zelfs 200 km (aan 45kmu)

battery1_edited.png

EEN SPECIAAL REMSYSTEEM DAT ZOWEL INTELLIGENT IS EN DE VEILIGHEID VERBETERT

Het CBS-remsysteem is ontworpen om het remmen veiliger en stabieler te maken. Het verbetert de bescherming tegen de mogelijkheid dat een van de wielen geblokkeerd raakt.

Het CBS (Combined Braking System) verdeelt de remkracht over de voor- en achterremschijven. Dit betekent dat als u in een noodgeval moet remmen, de remweg wordt verkort, waardoor veilig remmen bij hoge snelheden wordt gegarandeerd. Deze remgevoeligheid zorgt voor een uiterst nauwkeurig rijgedrag bij het naderen en navigeren van bochten en bij nat wegdek.

Nog een voordeel: het CBS is zeer goedkoop in onderhoud en vervanging.

remsysteem EK3.jpg
img_8738.jpg

GROTE CAPACITEIT
KOFFERBAK

In het grote opbergvak onder het zitje kun je je dagelijkse benodigdheden, zoals helmen en rugzakken, gemakkelijk kwijt. Dat lost uw problemen op tijdens uw dagelijkse ritten.

vacuum banden.png

VACUMBANDEN,
GEEN STORINGEN MEER

De vacuümbanden die op de EK1 zijn gemonteerd, hebben een uitstekende grip op het wegdek. Ze zijn storingsbestendig, slijtvast en hebben een langere levensduur dan gewone banden. Een perfecte combinatie van veiligheid en comfort.
De zeer sterke lichtmetalen wielnaven zijn gemaakt van een aluminiumlegering. Ze geven de voor- en achterwielen een uitstekende stabiliteit en veerkracht, maar zijn toch relatief licht van gewicht.

COCKPIT


A COMPLETE  OVERVIEW THANKS TO A MODERN COCKPIT

Het LCD-scherm toont alle soorten rij-informatie, rijgegevens zijn op elk moment beschikbaar. De displaykleuren zijn groen, blauw of geel en zijn afhankelijk van de snelheid waarmee u rijdt. Dit is de perfecte combinatie van mode en technologie.

speedometer.jpg
achteruit.png

ACHTERUITVERMOGEN
EEN KNOP VOOR ACHTERUIT

De R-toets kan u gemakkelijk helpen het voertuig te verplaatsen met de elektrische achteruit.

Specificaties
Snelheid:
95 kmu
Max. Koppel:
189 Nm
Max. Vermogen:
6.2 kW
Motor:
Midden Dc motor
Grond speling:
125 mm
Maximaal toegelaten gewicht:
284 kg
Gewicht:
95 kg (zonder batt.)
Achterwiel:
110/70-13
Voorwiel:
100/80-14
Wielbasis:
1320 mm
Zit hoogte:
780 mm
Hoogte:
1130 mm
Breedte:
690 mm
Lengte:
1900 mm
IMG_8616.jpg
Accessoires
img_8619 (Klein).jpg
battery1_edited.png

Volgende accessoires zijn mogelijk, andere type batterij 26Ah of 40Ah, of te combineren, windscherm, gsm houder en bagagedrager, allen perfect afgestemd op uw EK.

Les accessoires suivants sont possibles, autre type de batterie 26Ah ou 40Ah, ou combinables, pare brise, support de téléphone portable et porte bagage, le tout parfaitement adapté à votre EK.

Windschild-zu-EK1-u-EK3-1-600x400.jpg
Gallery